Mocca Overnight Protein Oats

Gepubliceerd op 29 juli 2019 om 13:51

Havermout... Ik ben er GEK op, en daarnaast kan je er eindeloos mee varieeren! In de winter heerlijk opgewarmt in een pannetje, en in de zomer eet ik ze graag 'overnight'. 

Met trots presenteer ik daarom mijn allereerste self-made receptje; Mocca Overnight Protein Oats  (met zo een beetje alle ingredienten die het leven beter maken; koffie, noten, fruit en chocola). 

 

Ingredienten:

- 50 gram Havermout (het liefst zo grof mogelijk, maar ik heb voor deze variant quick oats gebruikt aangezien ik niks naders in huis had!)

- 28 gram PeScience Select Protein (Chocolate Cupcake)

- 75 ml (ongezoete) Amandelmelk 

- 75 ml espresso/koffie 

- 75 gram (diepvries) blauwe bessen 

- 10 gram 85% pure chocola 

 

Bereiding: 

- Roer de havermout, protein powder en amandelmelk door elkaar. Zorg dat het goed gemixt is (geen klontjes), en dek af met folie. 

- Zet in de koelkast voor 6-8 uur (makkelijkst is om het s'avonds in de koelkast te zetten, zodat het klaar is als je wakker wordt de volgende ochtend! :-) 

- Voeg de toppings toe!  Ik vind het lekker om mijn diepvries fruit even (apart, dus niet met de oats!) in de magnetron te doen, zodat er een soort 'sausje'/jam ontstaat. Deze giet ik dan later over de havermout heen!

 

Geniet! <3 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.