Big Bikini Reveal!

Gepubliceerd op 26 augustus 2019 om 12:28

Hi lieve lezers,

 

Daar ben ik weer – en dit keer met niet zomaar een blog… maar met de Big Bikini Reveal!!!

 

Voor de mensen die mij volgen op Social Media … jullie zullen nu vast wel denken dat ik lijd aan een lichte vorm van borderline…  Wel een reveal, geen reveal, wel, niet, wel, niet …  maar dit komt natuurlijk omdat het aan de ene kant super exciting is om het ‘geheim’ te houden, en op de grote dag – in full tan and shreddedness – de bikini te showen! Aan de andere kant… I think it’s just TOO PRETTY not to share!!! Daarbij, ben ik deze blog natuurlijk begonnen om mijn competitie prep ‘vast te leggen’ – en daar hoort dit (onwijs leuke) moment natuurlijk ook bij! Daarom… heb ik toch besloten om mijn bikini met jullie te delen!

Maar eerst... 

Voordat we verder gaan naar de foto’s – vertel ik jullie graag hoe dat nou in z’n werk gaat; zo een bikini uitkiezen. Op competitie dag gaat het natuurlijk voornamelijk om de ‘shape’ die je naar het podium brengt, maar ook om het ‘gehele plaatje’. Dat wil zeggen, de juiste poseerschoenen, accessoires, haar, make up, tanning en – above all – stage presence! Je wilt natuurlijk JOUW persoonlijkheid laten zien op het podium, en de juiste bikini kan hier (naar mijn mening) onwijs aan bijdragen. 

Ik heb veel atleten al horen zeggen dat een bikini uitkiezen ook wel iets weg heeft van het uitkiezen van een trouwjurk. Na weken/maanden voorbereiden, trainen, en het volgen van een bepaald dieet – wil je natuurlijk iets waar je absoluut, undeniably, en f*cking hard (excuse the expression) in kan SHINEN op de grote dag! Dat is overigens waar je zo hard voor hebt gewerkt, toch?

So, Where to begin? 

Ik begon mijn zoektocht voor een stage bikini online (want ja, if only it was as simple as walking into the Hunkemoller and getting yourself a nice bikini) en kwam al snel uit bij Bedazzled by Manouq. Ik had Bedazzled al vaak voorbij zien komen op Social Media, en ik hoorde eigenlijk alleen maar positieve verhalen! Na wat heen en weer ‘ge-app’ kon ik dan ook terecht voor een afspraak in Valkenswaard! Super leuk, en onwijs spannend natuurlijk.

Vol goede moed vertrok ik met mam-lief vanuit Amsterdam, om aangekomen in Valkenswaard Anouk en haar moeder (die samen alle bikinis maken!) te ontmoeten! Wat een onwijs leuke dames, en ZO fijn dat Anouk zelf ook competitie ervaring heeft (ze weet dus precies wat je doormaakt etc.!).

Ik heb nog even overwogen om een bikini te huren – aangezien een eigen bikini laten maken nou eenmaal niet de meest goedkope oplossing aller tijde is -  maar na het zien van alle verschillende stofjes, steentjes en kleurtjes, besloot ik toch dat, voor mijn eerste competitie, ik voor mijn DROOM bikini wilde gaan!

Ik hoefde er dan ook absoluut niet lang over na te denken hoe deze er dan uit moest komen te zien…    Sinds de start van mijn prep had ik namelijk al een bepaald ‘design’ in gedachte, waarvan ik een foto in mijn telefoon had opgeslagen (for whenever I needed that extra motivation….). Deze foto liet ik aan Anouk zien, en dat was dat. Zij en haar mama gingen ervoor zorgen dat ik kon shinen on stage in Oktober!

 

Toen ik mijn bikini afgelopen Zaterdag op mocht halen kon ik mijn ogen niet geloven… WAUW. Hij is nog mooier dan op de foto’s die Anouk naar mij had gestuurd. Ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn bikini, en zou er het liefst elke dag in rond willen lopen.

 

Nog 5 weken tot de INBA kwalificatie dag… en nog 9 weken tot het Europese Kampioenschap in Roemenie. Ik voel me goed, heb geen gekke cravings, en behalve moe zijn (en soms sneller geirriteerd zijn) voel ik me super gemotiveerd. Tot op heden heb ik geen cardio gedaan – maar we hebben nu mijn stappen ‘ge-upped’, en wat LISS cardio toegevoegd. En zolang coach niet strest over mijn huidige shape en progress, probeer ik dat ook niet te doen (easier said than done hahah).  

So far, so good dus!  

 

Wel heb ik na elke training het gevoel dat ik 'meer had moeten geven', of 'harder had moeten trainen' - of dat ik mijzelf beter had moeten pushen. "Niet moe zijn, nee trainen moet je!", maar that's all part of the game I think... sterker worden en elke sessie weer harder trainen is nou eenmaal de sport, of niet dan!? :-) 

 

In ieder geval;

 

Without further ado, I present to you…… 

 

 

Bedazzled, 1000 x dank. Hij had oprecht niet ‘perfecter’ kunnen wezen in mijn ogen. Competitie dag kan van mij niet snel genoeg komen nu! <3

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Anouk, Bedazzled! By Manouq
2 jaar geleden

LIEVE Sidney,

Wat een onwijs mooi stuk heb je geschreven zeg. Het doet ons zo goed dit te lezen!! Hier doen we het voor😍 We hebben hem met liefde gemaakt voor je.
Wat staat de bikini je prachtig, perfect passend bij jou als persoon. Lief, bijzonder en super enthausiast. En ja jouw shape, OMG geen woorden voor. Zó mooi!!! Jij gaat knallen op internationaal podium over 9 weken. You go girl!!

Liefs Anouk en mams van Bedazzled! By Manouq